Tegltag giver et flot og klassisk udtryk

Tage af teglsten har en levetid på 50-75 år

Drømmer du om et nyt tegltag? Så kan jeg hjælpe dig med realisere dine drømme! Jeg driver NFtagdækning og har derfor stor ekspertise med flere forskellige former for tagarbejde. Jeg tilbyder reparation, vedligeholdelse og lægning af tegltage.

Tegl giver et flot og klassisk udtryk og har en meget lang levetid på 50 til 75 år. Det kan lægges på de fleste huse, men tagkonstruktionen skal måske forstærkes, hvis huset er bygget til eksempelvis tagpap.

Jeg laver tagarbejde for private og erhverv i blandt andet Nørre Asmindrup, Holbæk, Nykøbing Sjælland og de andre omkringliggende byer, som jeg har nem adgang til.

Vælg mellem naturtegl, glaseret tegl eller engoberet tegl

Der er mange muligheder, hvis du skal have lagt et nyt tegltag. Det klassiske valg er rødt naturtegl, som er meget udbredt. Der er også andre farver såsom blåsort med videre. Naturtegl har ingen overfladebehandling, og derfor reflekterer det ikke sollys, som blanke teglsten gør.

Glaseret tegl er blevet meget populært og især i sort. Sortglaseret tegl ses mange steder og det ses ofte særligt på hvide og lyse huse. Det har en flot blank overflade, og derfor bør man sikre sig, at det blanke tag ikke reflekterer sollyset på en sådan måde, at det generer naboerne. Alternativet er engoberet tegl, som er mat og dermed mindre reflekterende.

Hvad koster et nyt tegltag?

Mine priser for lægning af tegltag afhænger af mange forhold, men som hovedregel er rødt naturtegl er billigere end sortglaseret tegl at få lagt. Tagets hældning og kompleksitet har også en betydning, og der kan i visse tilfælde være behov for at forstærke eller renovere tagkonstruktionen.

Kontakt mig gerne for at høre mere om tegltag! Jeg kommer gerne ud for at se på opgaven og for at få en snak med dig omkring hvad den bedste mulighed er til dit hus. Jeg giver gerne råd og vejledning om de forskellige tagtyper og teglsten. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud med en god pris for et nyt tag. Jeg glæder mig til at hjælpe dig i mål med dit tegltag!

Indhent et gratis tilbud på dit næste tagprojekt

Udfyld formularen her på siden - det tager højst 5 minutter. Derefter kontakter jeg dig med et prisoverslag på dit ønskede tagprojekt.​

 
 
 
Vedhæft evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagdækker med 10 års erfaring

NFtagdækning

​CVR: 40781447

Mine kerneområder

Kontakt os

Gl. Nykøbingvej 121

4572 Nørre Asmindrup - Find vej

​Tlf.: 26 86 46 17

E-mail: nftagdaekning@gmail.com​