Skifertag – renovering og reparation af tag

Tageftersyn og tagarbejde i høj kvalitet

Er det blevet tid til renovering eller reparation af skifertag? Så hjælper dig med projektet! Jeg er tagdækker og driver NFtagdækning, og jeg er specialist i reparation og vedligeholdelse af blandt andet skifertage og tagkonstruktioner. Dermed kan du altid forvente tagarbejde i den absolut bedste kvalitet.

Det er vigtigt at ordne skader på taget, før de fører til skader i tagkonstruktionen eller ned i selve huset. Derfor er det også en god idé med jævnlige tageftersyn, så du er sikker på at intet uventet dukker op og koster mange penge. Jeg hjælper derfor med at udbedre eventuelle skader på dit tag, så det atter beskytter mod vind og vejr. Jeg laver tagarbejde for både private og erhverv i blandt andet Nørre Asmindrup, Holbæk og Nykøbing Sjælland.

Undgå skader og unødige bekymringer

Skifertage har en meget lang levetid, men ligesom andre former for tage skal skifertage vedligeholdes for at undgå skader. Uanset om der er en kendt skade eller ej, så bør dit tag gennemgås fra tid til anden. Dermed vil taget holde længere, og du undgår unødige bekymringer.

Jeg sikrer dermed, at der ikke er utætheder i dit skifertag, og at der ikke er tilstoppede tagrender og nedløb, som ligeledes kan føre til større eller mindre skader. Jeg kan også gennemgå og forbedre ventilationen, så du minimerer risikoen for svamp i tagkonstruktionen.

Hvad koster et skifertag?

Mine priser for en skifertag-renovering afhænger af tagets tilstand og opbygning samt omfanget af eventuelle skader. Jeg har med andre ord ikke en fast pris pr m2, men jeg råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder for montage af ny skifer og anden reparation.

Du er velkommen til at få flere oplysninger, og jeg kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven eller for at udføre et tageftersyn. Herefter kan jeg udarbejde et uforpligtende tilbud for renovering eller reparation af skifertag. Jeg glæder mig at reparere dit skifertag!

Indhent et gratis tilbud på dit næste tagprojekt

Udfyld formularen her på siden - det tager højst 5 minutter. Derefter kontakter jeg dig med et prisoverslag på dit ønskede tagprojekt.​

 
 
 
Vedhæft evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagdækker med 10 års erfaring

NFtagdækning

​CVR: 40781447

Mine kerneområder

Kontakt os

Gl. Nykøbingvej 121

4572 Nørre Asmindrup - Find vej

​Tlf.: 26 86 46 17

E-mail: nftagdaekning@gmail.com​