Nyt tag ved nybyggeri, renovering og ombyggeri

Jeg har en kvalitetsbevidst tilgang til mit håndværk

Overvejer du at få et nyt tag? Jeg er en erfaren tagdækker, som driver NFtagdækning, og jeg har stor ekspertise med at lægge nye tage og udføre alle former for tagrenovering. Jeg har naturligvis en kvalitetsbevidst tilgang til mit håndværk, da jeg anser dette som værende min mærkesag.

Jeg renoverer og lægger tagpaptage, teglta​ge og græstage. Det kan være i forbindelse med både nybyggeri, renovering og ombyggeri. Jeg laver også gerne en renovering af et skifertag.

Jeg udfører tagarbejde for både private og erhverv, og jeg dækker blandt andet Holbæk, Nørre Asmindrup og Nykøbing Sjælland samt i de omkringliggende byer.

Min grundværdi er gode og langtidsholdbare resultater

Taget er husets vigtigste klimaskærm, og det udgør samtidig en væsentlig del af husets samlede udtryk. Taget skal samtidig beskytte huset mod det danske vind og vejr, og et misligholdt tag kan derfor føre til omfattende skader i tagkonstruktionen og i selve huset.

Derfor er det en vigtigt ting for mig at skabe gode og langtidsholdbare resultater, der samtidig er nemme at vedligeholde.

Jeg kan lægge et nyt tag af:

  • Tagpap
  • Teglsten
  • Græs (sedum- og græstag)
  • ​Listedækning

Jeg lægger vægt på, at du som kunde føler dig godt behandlet. Du skal med andre ord føle dig i trygge hænder hele vejen fra den første samtale til det færdige arbejde. Derfor har jeg altid en tæt dialog med mine kunder fra start til slut.

Hvad koster et nyt tag?

Mine priser for at lægge et nyt tag afhænger blandt andet af tagets størrelse, tilstand og kompleksitet. Somme tider kan der være behov for at renovere eller forstærke tagkonstruktionen, andre gange er dette ikke nødvendigt.

Tagmaterialet har også en betydning for den samlede pris. Røde teglsten er eksempelvis billigere end sortglaseret teglsten. Tagpap er derimod en billig løsning i forhold til mange andre tagmaterialer, og det giver et flot og holdbart resultat. Samtidig er der et minimalt behov for vedligeholdelse. Så derfor er prisen noget som kan variere enormt meget.

Jeg kommer gerne ud til en snak om dine ønsker og behov samt for at se nærmere på opgaven. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud på at lægge et nyt tag med det ønskede tagmateriale. Jeg ser frem til at hjælpe dig i mål med et nyt tag!

Indhent et gratis tilbud på dit næste tagprojekt

Udfyld formularen her på siden - det tager højst 5 minutter. Derefter kontakter jeg dig med et prisoverslag på dit ønskede tagprojekt.​

 
 
 
Vedhæft evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagdækker med 10 års erfaring

NFtagdækning

​CVR: 40781447

Mine kerneområder

Kontakt os

Gl. Nykøbingvej 121

4572 Nørre Asmindrup - Find vej

​Tlf.: 26 86 46 17

E-mail: nftagdaekning@gmail.com​