​Lægning af tagpap sikrer et holdbart resultat

​Har du brug for professionel hjælp til at lægge tagpap på dit tag, er du kommet til det rette sted. Jeg har nemlig 10 års erfaring inden for lægning af tagpap, og NFtagdækning kører blandt andet ud til private såvel som erhverv i Nørre Asmindrup, Holbæk, Nykøbing Sjælland og omegn.

Jeg sørger for det hele

Når jeg skal komme og lægge tagpap på dit tag, kan du være sikker på, at du ikke selv behøver at stå for noget. Jeg kommer med alle materialerne, ligesom jeg også har alt det værktøj, jeg skal bruge.

Vælg mellem flere forskellige farver

I forbindelse med lægning af tagpap på dit tag kan du vælge mellem flere forskellige farver alt afhængigt af, hvad du synes, der er pænt, og hvad der passer bedst til resten af huset. Det er også særligt fordelagtigt, hvis du skal have foretaget en reparation af det eksisterende tag med tagpap og gerne vil finde en farve, der passer nogenlunde til resten af taget.

Du kan vælge mellem følgende farver:

  • Grå
  • Grøn
  • Rød.

Prisen på montering af tagpap varierer alt afhængigt af, hvilken farve tagpap du vælger, og hvor stort et område der skal dækkes.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på lægning af tagpap

Har du nogle spørgsmål omkring lægning af tagpap, ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave? Så er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan med fordel ringe til mig på telefon: 26 86 46 17, men du kan også skrive til min e-mail: nftagdaekning@gmail.com, hvis det passer dig bedre. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Indhent et gratis tilbud på dit næste tagprojekt

Udfyld formularen her på siden - det tager højst 5 minutter. Derefter kontakter jeg dig med et prisoverslag på dit ønskede tagprojekt.​

 
 
 
Vedhæft evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagdækker med 10 års erfaring

NFtagdækning

​CVR: 40781447

Mine kerneområder

Kontakt os

Gl. Nykøbingvej 121

4572 Nørre Asmindrup - Find vej

​Tlf.: 26 86 46 17

E-mail: nftagdaekning@gmail.com​