​Tagrenovering med tagpap

​Har du brug for at få renoveret dit tag med tagpap, står NFtagdækning klar til at hjælpe. Jeg har 10 års erfaring inden for tagrenovering, som jeg udfører med tagpap, og jeg kører gerne ud til både private kunder og erhvervskunder i områderne omkring Nørre Asmindrup, Holbæk og Nykøbing Sjælland.

Renovering af det eksisterende tag

Er dit nuværende tag utæt, kan det skyldes mange forskellige faktorer, men typisk er der en samling på taget, der ikke er tætte. Utætheder i taget opstår som regel der, hvor to tagflader mødes, eller hvor der er inddækninger. Her kan det være en stor fordel at få foretaget en tagrenovering med tagpap, da det er et meget holdbart materiale, samtidig med at det er nemt at lægge, og så koster det heller ikke særligt meget.

Reparation af tagpap

Selvom tagpap er et utroligt holdbart materiale, kan der godt komme huller i tagpappen, hvis den er meget gammel, eller hvis den ikke er blevet lagt korrekt. I så fald kommer jeg gerne ud og reparerer tagpappen, så hullerne bliver lappet, og taget igen bliver tæt. Er tagpappen gammel og nedslidt, kan jeg også tilbyde at lægge nyt tagpap på dit hus.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på din tagrenovering

Jeg hører meget gerne fra dig, hvis du er interesseret i at høre mere om fordelene ved at få lagt tagpap, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på tagrenovering med tagpap.

Du kan enten ringe til mig på telefon: 26 86 46 17, eller du kan skrive til min e-mail: nftagdaekning@gmail.com.

Indhent et gratis tilbud på dit næste tagprojekt

Udfyld formularen her på siden - det tager højst 5 minutter. Derefter kontakter jeg dig med et prisoverslag på dit ønskede tagprojekt.​

 
 
 
Vedhæft evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagdækker med 10 års erfaring

NFtagdækning

​CVR: 40781447

Mine kerneområder

Kontakt os

Gl. Nykøbingvej 121

4572 Nørre Asmindrup - Find vej

​Tlf.: 26 86 46 17

E-mail: nftagdaekning@gmail.com​