Tømrerarbejde med øje for detaljer og æstetik

Fokus på kvalitetsmaterialer og det gode håndværk

Skal du have udført tømrerarbejde på dit hus? Jeg er en erfaren og dygtig tømrer, som driver NFtagdækning, og jeg kommer gerne hjem til dig for at lave det tømrerarbejde, som du ikke selv kan lave.

Jeg lægger vægt på kvalitetsarbejde, som jeg udfører med de bedste materialer som markedet tilbyder. Det gode håndværk, hvor der er fokus på detaljen og æstetikken, er det jeg stiler efter i mit arbejde, uanset om jeg skal bygge noget nyt eller renovere noget eksisterende.

Jeg arbejder for private og erhverv, og jeg har kunder i blandt andet Holbæk, Nørre Asmindrup, Nykøbing Sjælland og mange andre steder.

Se frem til et flot, funktionelt og solidt resultat

Jeg laver alt tømrerarbejde, og det kan være alt fra at bygge tilbygninger til at reparere et bræt på terrassen. En af mine grundværdier er at skabe flotte, funktionelle og solide resultater, som mine kunder kan glæde sig over i mange år.

Jeg har bred erfaring med blandt andet:

  • Udhuse
  • ​Carporte
  • ​Terrasser
  • ​Tagarbejde
  • Tilbygninger
  • ​Andet tømrerarbejde

Jeg står klar med råd og vejledning, og jeg lægger vægt på at have en tæt kontakt med dig som kunde under hele processen. Det gælder lige fra idé og skitse til indkøb af materialer og til selve byggearbejdet. Samtidig skal du, som kunde, føle sig føle sig godt behandlet. Jeg ønsker at mit tømrerarbejde skal kunne glæde dig!

Kontakt mig for at få et tilbud på tømrerarbejde

Du er velkommen til at få en snak med mig om dine drømme og ønsker. Samtidig kan jeg fortælle mere om mine ydelser og priser, og jeg kommer også gerne hjem til dig for at se nærmere på det specifikke tømrerarbejde.

Herefter kan jeg fremsende et uforpligtende tilbud med en god pris til passer til dit næste projekt. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med dit tømrerarbejde.

Indhent et gratis tilbud på dit næste tagprojekt

Udfyld formularen her på siden - det tager højst 5 minutter. Derefter kontakter jeg dig med et prisoverslag på dit ønskede tagprojekt.​

 
 
 
Vedhæft evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagdækker med 10 års erfaring

NFtagdækning

​CVR: 40781447

Mine kerneområder

Kontakt os

Gl. Nykøbingvej 121

4572 Nørre Asmindrup - Find vej

​Tlf.: 26 86 46 17

E-mail: nftagdaekning@gmail.com​